VINN EN TUR TIL GOA

Enda en herlig konkurranse på blogg.no , hvor man kan vinne en tur til Goa(India) med en venn ! Alt man trenger å gjøre er å skrive ditt beste sommerminne ! 

Jeg vil veldig gjerne vinne en tur til et herlig sted hvor jeg kan ta masse bilder, så her er mitt bidrag.

 

Jeg har vært en av de utrolig heldige personene, som har reist en liten del mer enn de fleste andre. Men det er DEN personen jeg er, jeg er dilla på reise og oppleve nye ting hele tiden. Jeg får virkelig ikke nok.

Har opplevd mange flotte sommerferier, men en av de jeg husker best må være det året jeg fylte ti år.

Jeg hadde akkurat fått en lillebror, så mamma, pappa, storebror og jeg tok med han lille på hans første tur til utlandet. Vi dro til Kreta, på et nydelig hotell som lå like ved stranden.
Storebror og jeg var så slitene etter dagens nye opplevelse, fant frem sofamadrassene og la de på gulvet i stua med lillebror imellom oss. Etter noen gode timer med søvn, nærmet klokka seg seks på morningen. Pappa hadde lovet å vise storebror og meg noe vi sent kom til å glemme.
Vi tok på en tynn jakke utenfor pyjamasen, og noen sandaler, tok heisen ned og gikk langs bassenget helt ned til stranden. Og der var der, den største soloppgangen jeg noen gang har sett !
Den lyste opp hele havet og var så skarp at vi kjente varmen smelte seg fast i huden. Det nydligste vi noen gang har sett, mildt sagt.

Etter denne uforglemmelige morningen vet jeg hvertfall hva jeg skal ta med barna mine på når jeg blir eldre. Broren min og jeg husker det som om det skulle vært i går.

2879961548_eef1ce045c_z.jpg

 

 

 

 alt=

Innlegget er et bidrag i ESCADA Taj Sunset-konkurransen, klikk HER for mer.

Stikkord:

3 kommentarer

lyke til ;D

zebrais

08.mai.2011 kl.21:55

er med selv ! :D

CaroMille

08.mai.2011 kl.21:59

jeg er også med ! :-)

Write a new comment

hits